!!! АКЦІЙНІ ТОВАРИ ТУТ !!!
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0

Блог

  • День Народження — це привід зробити подарунок тому, кого ми любимо та поважаємо. Обрання ідеального подарунка є викликом, але ми тут, щоб зробити це легше для Тебе! Ось наш топ-10 подарунків для чоловіків з "різних категорій", які порадують твого чоловіка, брата, сина, батька, кума, тата, шефа чи колегу.
    7 грудня 2023
  • Ми віримо в безліч побутових міфів: цитрусові — джерело №1 вітаміну С, фізичні вправи допомагають схуднути, а якісний одяг має коштувати дорого. AdMe.media розбирався зі стереотипами відносно дорогого і дешевого одягу, щоб зрозуміти, за що ми переплачуємо, а що не може коштувати копійки.
    11 липня 2022
  • Щоб зберегти пристойний вигляд одягу, потрібно перш за все правильно його прати. Ми розповімо про найрозповсюдженіші помилки, які можуть коштувати нам улюбленої речі.
    13 березня 2022
  • Не кожен з нас замислюється про те, як зберегти одяг правильно. Часом через це ми випадково псуємо дорогі та улюблені речі. Читай далі про поширені помилки, які варто уникнути, якщо хочеш зберегти гарний вигляд свого гардеробу.
    4 квітня 2021
  • Якщо весна — це час оновлення та розквіту, тоді прийшов час заглянути в свій гардероб, щоб позбавитися від зайвих речей і поповнити його яскравими та модними новинками.
    2 лютого 2021
  • Система зберігання речей — це спосіб організації простору. Майже кожен з нас хоч раз замислювався над тим, як правильно організувати зберігання речей у шафі так, щоб не вивалювати весь свій гардероб на підлогу в пошуках улюбленої речі
    30 січня 2021
Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача .